SMS krediti – zašto su najbrži način do željenog novca

sms krediti

Finansijski sektor je oduvijek imao kratkoročne pozajmice sa rokom vraćanja do godine dana, a od prije nekoliko godina je integrisao i telekomunikacione usluge. SMS krediti su jedan od najbržih načina da dođete do željenog novca, a u ovom tekstu ćemo vam detaljno objasniti kako to da zaista i uradite.

apliciraj

Ukoliko tražite najbrži način da riješite bilo kakav problem koji je finansijske prirode, SMS krediti su pravo rješenje. U pitanju su brzi krediti koje za koje možete aplicirati online, a potvrdu o odobrenju dobijate putem SMS-a. O čemu se zapravo radi?

Šta su SMS krediti?

SMS krediti su online krediti za koje aplicirate putem interneta, dobijete odobrenje u vidu SMS poruke i nakon toga podignete novac sa tekućeg računa, odnosno sa bankomata. Ovo su koraci aplikacije za SMS kredit:

1.Aplicirate online putem telefona ili računara.

Za aplikaciju vam je potrebno svega nekoliko minuta.

2.Dostavite dokumentaciju na način na koji je definisano od strane mikrokreditne organizacije ili druge finansijske insititucije.

Uobičajeno je da organizacije koje nude SMS kredite traže da im dostavite uslikanu dokumentaciju putem Vibera ili Whatsappa. Ne morate odlaziti direktno u poslovnicu ili slati dokumentaciju brzom poštom, kompletan proces se odvija online.

3.Sačekate odobrenje u vidu SMS poruke.

Ukoliko ispunjavate uslove, odobrenje možete dobiti svega 15 minuta nakon aplikacije ili eventualno isti dan u odnosu na vrijeme kada ste aplicirali.

4.Podignete novac.

Od aplikacije pa do podizanja novca u samo 15 minuta!

SMS krediti su savremeni način brzog finansiranja zahvaljujući kojem na najbrži mogući i najlakši mogući način možete doći do željenog novca.

Podaci koje finansijske organizacije koje pružaju kratkoročne SMS kredite traže jesu one koje su uobičajene prilikom aplikacije za zajam u banci. Proces traje mnogo kraće, samo je potrebno dostaviti lični dokument i platnu listu kako bi organizacija imala uvid u to da ćete isplatiti vaša dugovanja.

Ko može da kreditira građanstvo SMS kreditima?

Kada su u pitanju SMS krediti ili bilo koji drugi vid online kredita, jedini provjereni izvor finansiranje jeste kada ih daju mikrokreditne organizacije ili druge akreditovane finansijske institucije. SMS kredite nikako ne mogu da daju pojedinci, tako da treba da budete oprezni kada aplicirate za ovakvu vrstu finansiranja.

Da li su SMS krediti legitiman način finansiranja?

Jesu. U pitanju je kratkoročni finansijski kapital sa rokom vraćanja do godine dana. Posebna prednost SMS kredita jeste da sami možete izabrati željeni iznos i rok otplate, tako da su SMS krediti u potpunosti fleksibilni i prilagođavaju se vašim finansijskim potrebama.

Ko može ostvariti SMS kredite?

SMS kredite mogu ostvariti svi punoljetni građani starosne dobi od 18 do 70 godina, koji su platno sposobni – dakle ili zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme, ili penzioneri. SMS krediti su veoma dostupni svim građanima, s obzirom da većina zaspolenih građana Bosne i Hercegovine ispunjava ove uslove.

Koja dokumentacija je potrebna za SMS kredite?

Važno je napomenuti da je za SMS kredite potrebna minimalna dokumentacija. Od dokumentacije za ostvarenje SMS kredita, potrebno je da imate:

  1. Ličnu kartu ili pasoš
  2. Potvrdu o prebivalištu na teritoriji BiH
  3. Platnu listu ili ćek od penzije
  4. Mobilni telefon

Ove stvari su vam neophodne kako biste ostvarili SMS kredit.

Da li su SMS krediti sigurni?

Apsolutno. SMS krediti koje daju mikrokreditne organizacije i druge finansijske insititucije su potpuno sigurni i u skladu sa globalnim standardima zaštite finansijskih povjerilaca, tako da ne morate da brinete o tome da li će vaši podaci biti zloupotrijebljeni na bilo koji način. Naš tim odlikuje visoka profesionalnost, a vaši podaci će ostati u povjerenju između vas i nas.

Kako da prepoznam prevarante koji nude SMS kredite putem interneta?

Ukoliko želite da aplicirate za SMS kredit kod validne finansijske institucije nikako nemojte da nasjedate na različite vrste prevara koje nude, najčešće lažni profili sa društvenih mreža. Prevarante možete prepoznati na nekoliko načina:

  • Predstavljaju se imenom i prezimenom kao prodajni agenti ispred mikrokreditnih organizacija ili drugih finansijskih institucija.
  • Traže od vas da uplatite naknadu za obradu troškova, prije isplate prve rate.
  • Uglavnom se oglašavaju u komentarima putem društvenih mreža.

Kako biste bili sigurni da aplicirate za provjerenu finansijsku organizaciju, držite se naših savjeta.

Zašto se SMS krediti nude putem interneta?

krediti putem smsa

SMS krediti se nude putem interneta zato što štede vaše vrijeme. Za SMS kredite možete aplicirati iz udobnosti doma, a na isplatu ćete čekati svega nekoliko minuta. Definitivno je u pitanju najbrži način do novca koji vam je potreban, a da pri tom predstavlja potpuno normalan i siguran vid finansiranja.

S obzirom na to da se SMS krediti nude online, oni su identični kao online krediti ili brzi krediti, zato što su najbrži način do željenog novca. Takođe, SMS krediti su uobičajeno krediti nižeg novčanog iznosa tako da su identični kao mikrokrediti. Kada je u pitanju ekonomska terminologija, ovo su sve sinonimi zato što su u svim slučajevima u pitanju krakoročne pozajmice sa rokom vraćanja do godinu dana.

Koliko se čeka na isplatu SMS kredita?

Veoma kratko. Od trenutka online aplikacije pa sve do isplate proći će samo 15 minuta ukoliko ispunjavate sve uslove. U kontaktu sa našim visoko profesionalnim timom, novac možete podići odmah po odobrenju. Sva komunikacija sa našim timom se odvija putem telefona, stoga se i ovaj vid finansiranja zove SMS krediti.

Da li je za SMS kredite potreban zalog?

Ne. Za SMS kredite nije potreban zalog, garancija ili žirant. Zahvaljujući ovom načinu kreditiranja možete da na najbrži i najlakši način dođete do novca, bez traženja usluga od prijatelja, rodbine, članova porodice, radnih kolega ili nekog trećeg. Sve je u vašim rukama.

Da li su SMS krediti fleksibilni?

Apsolutno. Prilikom apliciranja za SMS kredit možete sami izabrati iznos i period otplate sami možete izabrati iznos i period otplate, tako da najbolje možete izabrati ono što vašem mjesečnom budžetu. Uskladite novčane prilive i odlive i izaberite ono što vam najviše odgovara.

Da li su SMS krediti i brzi krediti online jedno te isto?

Da. U pitanju su sinonimi u ekonomskom rječniku i predstavlja kratkoročne pozajmice sa nižim novčanim iznosom i sa kraćim rokom otplate. Uglavnom je u pitanju period otplate od nekoliko mjeseci do godine dana, a niži novčani iznosi su od par stotina konvertibilnih maraka do nekoliko hiljada.

Koji su uslovi potrebni za ostvarivanje SMS kredita?

Ako želite da ostvarite SMS kredit, ovo su uslovi koje trebate ostvariti:

  • Da ste punoljetni građanin Bosne i Hercegovine dobne starosti od 18 do 70 godina. Većina građana ispunjava to iskustvo.
  • Da ste zaposleni na određeno ili neodređeno vrijeme, ili penzioner. Prilikom procjenjivanja kreditnog boniteta, potrebno je da naš tim uvid ima u vaše novčane prilive.
  • Da imate mobilni telefon i računar. Ovo vam je potrebno da biste mogli da komunicirate sa našim timom.

Da li je za aplikaciju SMS kredita potrebno registrovati se na webstranicu?

Da. S obzirom da nam je u interesu da zadovoljimo vaše novčane potrebe u svakom trenutnku, potrebno je da apdejtujemo našu bazu sa podacima svih klijenata. Svi podaci su strogo povjerljivi i neće biti zloupotrijebljeni, a služe isključivo za poboljšanje naših usluga i cjelokupnog poslovanja.

Kolika je tačno rata SMS kredita?

Kolika će vam tačno biti rata SMS kredita, zavisi od toga koliki ste izabrali iznos i period otplate. S obzirom da se prilikom plasiranja kratkoročnih kredita zbog rizika, mijenja kamatna stopa u nekoliko procentnih poena, iznos mjesečne rate će takođe varirati. Međutim, jednom određena mjesečna rata neće se mijenjati.

Kako da znam koliko tačno treba da plaćam na mjesečnom nivou?

Kreditni kalkulator na našoj webstranici pokazaće vam na mjesečnom nivou tačno iznos koji treba da platite. Kreditni kalkulator pokazuje:

–       Broj rata

–       Iznos rate

–       Efektivna kamatna stopa

–       Iznos rate

–       Datum otplate

–       Ukupno za vratiti.

Posljednja stavka je ono što ćete plaćati svaki mjesec.

Da li postoje skriveni troškovi za SMS kredite?

Ne. Ne postoje nikakvi skriveni troškovi, dodatni obračun kamate ili dodatne naknade. Onoliko koliko je iskazano na kreditnom kalkulatoru, toliko ćete plaćati svaki mjesec. Bez bilo kakvih iznenađenja ili iznenadnih promjena kamate.

Šta ako ne mogu da platim mjesečnu ratu?

Ukoliko imate bilo kakvih poteškoća sa plaćanjem mjesečne rate SMS kredita, nazovite naš tim. Mi ćemo vam predstaviti opcije koje možete izabrati za prebijanje duga ili reprogram. Važno je da budete iskreni kako bismo zaista mogli da vam pomognemo da u potpunosti otplatite dug bez bilo kakvih poteškoća ubuduće.

Već sam aplicirao/la za SMS kredit, i otplatio ga. Sada želim da apliciram ponovo, ali ste me odbili. Zašto?

Prilikom analiziranja aplikacije svakog pojedinačnog klijenta, uzimamo u obzir kreditni bonitet. U pitanju je složen finansijski indikator koji govori o tome kakva je vaša kreditna istorija i da li ćete biti u mogućnosti da vratite dug. Ne možemo garantovati da ćete dobiti SMS kredit svaki put iznova, zato što to takođe zavisi od raspoloživosti naše pasive. Međutim, ako budete uredno plaćali imaćete visok kreditni bonitet i rado ćemo vam izaći u susret svaki put.

Kada mogu aplicirati za novi SMS kredit?

Čim otplatite tekuće dugovanje u vidu SMS kredita, možete aplicirati za novi. Međutim, kao što smo prethodno objasnili u paragrafu, ne možemo garantovati da ćemo vam odobriti svaki novi SMS kredit.

Da li se SMS kredit može dobiti ako imam već kredit kod drugih finansijskih institucija?

Naravno! Ne uzimamo u obzir vaša zaduženja širom bankarskog sektora, ali procjenjujemo kreditni bonitet svakog klijenta. Takođe, važno je da niste krivično gonjeni, što rutinski provjeravamo za svakog klijenta u okviru Registra hartija od vrijednosti Centralne banke Bosne i Hercegovine.

Da li je moguće produžiti rok dospjeća SMS kredita?

Ukoliko želite da promijenite prvobitno ugovorene uslove za SMS kredite, kontaktirajte naš tim. Ukoliko niste u stanju da otplatite vaš dug, ponudićemo vam različite opcije za reprogram dugovanja. U našem je interesu da se dugovanja isplate, te vaša maksimalna satisfakcija – važno je da budete iskreni kako bismo mogli da dođemo do adekvatnog rješenja pogodnog za sve uključene.

Koje su prednosti SMS kredita?

Postoje brojne prednosti SMS kredita, a samo neke od njih su:

·      Brza aplikacija.

Potrebno vam je svega nekoliko minuta da aplicirate online za SMS kredit.

·      Brzo odobrenje.

Od aplikacije do isplate može da prođe samo 15 minuta, a SMS krediti su dostupni da se podignu sa bankomata, odnosno tekućeg računa odmah po odobrenju.

·      Brza isplata.

Sve što je potrebno da uradite jeste da sačekate odobrenje od našeg tima u vidu SMS poruke i elektronske pošte, a odmah nakon toga možete podići novac.

Da li je moguće vratiti SMS kredit prije vremena?

Naravno. Možete da vratite SMS kredit prije prvobitno ugovorenog roka dospjeća dugovanja, ali prethodno o tome obavijestite naš tim kako bi vas oni detaljno uputili na koji način da izvršite uplatu. Budući da se prilikom plasiranja kredita uvijek uzima u obzir vremenska dimenzija novca, a ne samo kamata kao cijena kapitala, mi ćemo vam isplatiti kamatu za bonifikaciju preračunatu u odnosu na to koliko ćete ranije isplatiti vaš kredit. Kamata za bonifikaciju može da bude od nekoliko desetina ili stotina konvertibilnih maraka, u zavisnosit od toga koliko ranije želite da isplatite vaše dugovanje.

Da li je dokumentaciju za SMS kredit potrebno slati poštom?

Nije. Sve što je potrebno jeste da pažljivo pratite instrukcije našeg tima. U suštini, dokumentacija se nikada ne šalje u fizičkom obliku, nego u obliku fotografija na Viber ili Whatsapp – sve zavisi kako vaša mikrokreditna organizacija ili druga nadležna finansijska institucija odredi. SMS krediti su brzi krediti čija je poenta brza dostupnost, a ne gubljenje vremena na proceduru i čekanje u dugim redovima u poslovnicama. Cjelokupan proces se odvija online.

Gdje su dostupni SMS krediti u Bosni i Hercegovini?

SMS krediti u Bosni i Hercegovini su dostupni u svim gradovima i opštinama. S obzirom da SMS kredite karakteriše brza i laka dostupnost, sve što vam je potrebno da ostvarite SMS kredit jeste internet konekcija i mobilni telefon. SMS krediti su odavno prepoznati kao siguran i legitiman način finansiranja, stoga iskoristite ih da riješite svoje finansijske probleme i nedoumice.

Nedavna istraživanja Evropske zajednice mikrokreditnih organizacija sugerišu da je preko 98% zadovoljnih korisnika uslugom SMS kredita, te da bi ih velika većina koristila više od jednom, što samo svjedoči u prilog konvencionalnosti ovakvog načina finansiranja.

Iskoristite priliku da riješite svoje finansijske probleme na najbrži i najlakši mogući način, te aplicirajte za SMS kredite. Savremeni tokovi finansijskog kapitala vam takođe govore da je novcem važno upravljati, a ne posjedovati ga u fizičkom obliku u kojem on samo gubi vrijednost. Uz dobru organizaciju i razvijene finansijske vještine, zahvaljujući SMS kreditima možete priuštiti sve što želite.