Brze pozajmice – sve o brzim pozajmicama na jednom mjestu

Savremeni finansijski sistemi omogućavaju građanima da dođu do kratkoročnih pozajmica na veoma brz i lagan način. U današnje vrijeme, izuzetno je teško izmiriti želje i finansijske mogućnosti, ali savremeni finansijski servisi vam mogu pomoći u tome. Ukoliko ste zainteresovani kako da na najlakši i najbrži mogući način riješite svoje finansijske probleme, u okviru ovog teksta ćemo odgovoriti na najčešća postavljana pitanja o brzim pozajmicama, te objasniti cjelokupan proces aplikacije, odobrenja i isplate.

Ukoliko ste se našli usred nepredviđenog finansijskog troška, želite da renovirate kuću ili stan, uložite u proizvode bijele tehnike ili čak u računarsku tehniku, brze pozajmice na vrlo lak način vam mogu pomoći da priuštite sve što želite. Evo šta bi trebalo da znate.

apliciraj

Šta su brze pozajmice?

Brze pozajmice su kratkoročne finansijske pozajmice sa rokom vraćanja do mjesec dana. Zbog brojnih benefita i pristupačnosti, predstavljaju najbrži mogući način do novca koji vam je potreban. Sve što je potrebno da uradite jeste da ispunite aplikaciju online, a novac vam može biti isplaćen u roku od samo 15 minuta. Kako je to moguće? Naime, brze pozajmice nude mikrokreditne organizacije, banke i druge akreditovane finanijske institucije kojima je u cilju da plasiraju veliki broj kredita, kako bi kreirali optimalan nivo novca u opticaju.

brze pozajmice

Takođe, budući da brze pozajmice predstavljaju kratkoročni finansijski kapital, veoma često ga koriste start ap preduzeća prilikom pribavljanja izvora finansiranja.

Zašto se brze pozajmice nude online?

Brze pozajmice se nude online zato što štede vaše dragocijeno vrijeme. Potrebno je samo nekoliko minuta da biste aplicirali za brze pozajmice. Sve što je potrebno da uradite jeste da ispunite aplikaciju na webstranici mikrokreditne organizacije, a novac će vam biti isplaćen na račun u roku od samo 15 minuta. Ukoliko želite da aplicirate za brze pozajmice putem interneta, to možete učiniti u bilo koje doba dana ili noći, iz udobnosti sopstvenog doma. Softver će u realnom vremenu obraditi vaš zahtjev, a brza pozajmica će vam biti odobrena u najkraćem mogućem roku.

Kako aplicirati za brze pozajmice?

Ukoliko želite da aplicirate za brze pozajmice, potrebno je da pratite sljedeće korake:

·      Posjetite webstranicu mikrokreditne organizacije

Mnoge mikrokreditne organizacije imaju mogućnost apliciranja za brze pozajmice online.

·      Izaberete željene uslove – iznos novca i period otplate.

Brze pozajmice su fleksibilne i sami možete odrediti uslove koji vam najviše odgovaraju.

·      Dostavite potrebnu dokumentaciju.

Dokumentacija za brze pozajmice je minimalna, a dostavljate je putem elektronske pošte ili fotografijama na mobilnom telefonu putem aplikacija kao što su Whatsapp ili Viber. Ovo u potpunosti određuje mikrokreditna organizacija.

·      Sačekate odobrenje tima u vidu SMS poruke ili e-maila.

Ukoliko ispunjavate određene uslove, odobrenje vam može stići u roku od 15 minuta ako mikrokreditna organizacija ima dovoljno finansijskog kapitala na raspolaganju.

·      Podignete novac sa tekućeg računa.

Čim dobijete odobrenje, možete podići željeni novac.

Iz priloženog se vidi da su brze pozajmice jednostavan i brz način da dođete do novca koji vam je potreban.

Šta su pozajmice online?

Pozajmice online su brze pozajmice. U pitanju su sinonimi koje finansijske organizacije koriste, a odnose se na kratkoročne pozajmice koje imaju rok vraćanja maksimalno mjesec dana. Fenomenalan benefit pozajmica online je u tome što sami možete odrediti kada da vratite pozajmice online. Period otplate možete izabrati po izboru od 7 do 30 dana, a pozajmiti možete uglavnom niže novčane sume od nekoliko stotina konvertibilnih maraka.

Koliko treba čekati na isplatu brzih pozajmica?

brze pozajmice u bih

Brze pozajmice su pozajmice koje su brzo dostupne, stoga se na njih čeka minimalno 15 minuta. Sve što je potrebno da uradite jeste da ispunite aplikaciju online, a novac možete podići odmah nakon 15 minuta. Čim dobijete odobrenje u vidu SMS poruke, možete podići novac.

Zašto su brze pozajmice toliko popularne?

Generalno, brze pozajmice imaju nevjerovatne benefite, kao što su:

·      Brza aplikacija

Da biste aplicirali za brze pozajmice, potrebno je samo nekoliko minuta da ispunite formular online.

·      Brzo odobrenje

Ukoliko mikrokreditna organizacija ima dovoljno kapitala na raspolaganju, novac vam može biti odobren u rekordnom roku.

·      Brza isplata.

Takođe, ukoliko mikrokreditna organizacija u trenutku vaše aplikacije raspolaže sa dovoljno finansijskog kapitala, novac vam može biti isplaćen u roku od samo 15 minuta nakon aplikacije.

Kako funkcionišu brze pozajmice?

Ako ste zainteresovani za brze pozajmice, potrebno je da odvojite samo nekoliko minuta vašeg vremena i pratite sljedeće korake.

·      Posjetite webstranicu mikrokreditne organizacije koja nudi brze pozajmice.

Na ovoj webstranici ispunićete prazan formular koji je u stvari aplikacija za brzu pozajmicu.

·      Odredite iznos i rok otplate do maksimalno 30 dana.

Odličan benefit brzih pozajmica jeste što su maksimalno fleksibilne, tako da možete sami odrediti iznos na mjesečnom nivou koji vam odgovara da otplatite.

·      Sačekate odobrenje u vidu SMS poruke ili e-maila.

Ukoliko ispunjavate navedene uslove, odobrenje za brzu pozajmicu bi vam trebalo stići izuzetno brzo elektronskom poštom ili na mobilni telefon.

·      Podignete novac u obližnjoj pošti ili sa tekućeg računa bilo koje komercijalne banke koja posluje u Bosni i Hercegovini.

Ovo u potpunosti određuje mikrokreditna organizacija. Neki finansijski servisi kao što su mikrokreditne organizacije će vam direktno isplatiti na tekući račun, a neke su definisale poslovanje tako da novac možete podići u obližnjoj pošti. Sve će vam biti predstavljeno u uslovima poslovanja na webstranici mikrokreditne organizacije.

Koja dokumentacija je potrebna za brzu pozajmicu?

Ako želite da aplicirate za brze pozajmice, ne morate da brinete o komplikovanoj i dugačkoj birokratskoj proceduri i papirologiji, za brze pozajmice možete aplicirati online uz minimalnu dokumentaciju. Ova dokumentacija je neophodna:

·      Lična karta ili pasoš

U pitanju je rutinska provjera identiteta, uobičajena u svim administrativnim procesima.

·      Potvrda o prebivalištu

Takođe jedan od uobičajenih dokumenata potrebnih za administrativne procese, potrebno je mikrokreditnoj organizaciji da utvrdi da ste građanin Bosne i Hercegovine sa stalnim prebivalištem.

·      Platna lista ili ček od penzije

Ovo je takođe neophodno zato što mikrokreditna organizacija ili finansijski servis moraju imati uvid u to da li ćete biti u mogućnosti da isplatite brzu pozajmicu.

Da li je dokumentaciju za brzu pozajmicu potrebno slati poštom ili lično je odnijeti u poslovnicu?

Ne. Kompletan proces vezan za brze pozajmice se završava online. Pomenuta minimalna dokumentacija se šalje skenirana elektronskom poštom ili u vidu fotografija u komunikaciji sa ljubaznim osobljem mikrokreditne organizacije putem aplikacija kao što su Viber ili Whastapp. Ovo će vam biti predstavljeno na samoj webstranici mikrokreditne organizacije, tako da preporučujemo da to proučite.

Zašto se brze pozajmice nude putem online aplikacije?

Brze pozajmice se nude putem interneta zato što štede vaše dragocijeno vrijeme. Potrebno vam je samo nekoliko minuta da ispunite aplikaciju online, a softver će u realnom vremenu obraditi vaš zahtjev. Nakon što mikrokreditna organizacija odobri vašu aplikaciju, dokumentaciju takođe šaljete e-mailom ili na Whastapp ili Viber, tako da se kompletan proces brzih pozajmica završava online. Ne morate lično slati dokumenta. Čim dobijete odobrenje, možete podići novac.

Ko ima pravo da ostvari brzu pozajmicu, odnosno pozajmicu novca?

Pravo na brzu pozajmicu imaju svi građani Bosne i Hercegovine starosne dobi od 18 do 70 godina koji su u radnom odnosu ili su penzioneri. Za sva dodatna pitanja kao što su „Da li je potrebno imati ugovor o radu na neodređeno?“ ili „Mogu li nezaposleni ostvariti brzu pozajmicu ako još uvijek nisu prijavljeni?“ možete kontaktirati ljubazno osoblje call centra i oni će vrlo rado odgovoriti na sva vaša pitanja.

Da li je moguće ostvariti brzu pozajmicu ako već imam kredit kod druge banke?

Naravno. Finansijske organizacije koje nude brze pozajmice ne gledaju vašu kreditnu istoriju. Ono što je važno jeste da niste krivično gonjeni zbog neplaćanja potraživanja kod banaka, a to se vrlo lako i rutinski provjerava u registru Centralne Banke Bosne i Hercegovine. Bez obzira na vaša trenutna zaduženja, brzu pozajmicu možete ostvariti lako iz udobnosti sopstvenog doma i riješiti sopstvene probleme.

Da li postoje dodatni administrativni troškovi prilikom obrade brzih pozajmica?

Kao kod obrade većine kredita, i kod brzih pozajmica postoje administrativni troškovi koji se oduzimaju kao naknada prilikom obrade kredita. Međutim, ne morate da brinete o visini pomenute naknade, zato što će kreditini kalkulator na webstranici mikrokreditne organizacije jasno i transparentno prikazati o čemu je riječ. Imaćete tačno uvid u to kolika je naknada za obradu brze pozajmice.

Šta prikazuje kreditni kalkulator?

kreditni kalkulator

Kako biste ostvarili maksimalno povjerenje u mikrokreditne organizacije i druge finanijske servise koje nude brze pozajmice, mikrokreditne organizacije na webstranicama imaju kreditni kalkulator koji tačno prikazuje koliko ćete plaćati na mjesečnom nivou. Kreditni kalkulator prikazuje:

·      Kamatu

·      Naknadu

·      Efektivnu kamatnu stopu

·      Ukupno za otplatu

Iznos koji je naznačen u ukupno za otplatu je onaj koji ćete plaćati na mjesečnom nivou u dogovorenom roku. Naknada je takođe definisana i prikazana u okviru kreditnog kalkulatora.

Postoje li skriveni troškovi?

Ne. Prilikom aplikacije za brze pozajmice ne morate da brinete o skrivenim troškovima, zato što cjelokupan iznos koji plaćate na tačno određen datum svakog mjeseca biće prikazan u kreditnom kalkulatoru. Ne postoje nikakvi skriveni troškovi ili iznenadno mijenjanje kamate u toku otplate dugovanja. Sve je unaprijed jasno i definisano, kako biste kao klijent na najbolji način upravljali vašim finansijama.

Da li je za brzu pozajmicu potreban žirant?

Ne. Za brzu pozajmicu vam ne treba žirant, garancija, hipoteka ili zalog. Zahvaljujući ovoj uslugi koju nude mikrokreditne organizacije, više ne morate brinuti o tome kako da tražite usluge od prijatelja, rodbine, kolega sa posla ili poznanika, te da izbjegavate neugodne susrete u međuvremenu dok niste u potpunosti otplatili dug. Sami možete riješiti sve finansijske probleme iz udobnosti sopstvenog doma.

Kako da otplatim brzu pozajmicu?

Brzu pozajmicu ćete otplatiti fleksibilnim rokom, od 7 do 30 dana, u zavisnosti od toga kako ste u početku odredili. Kompletan proces ćete završiti u skladu sa instrukcijama ljubaznog tima mikrokreditne organizacije koji će vam pojasniti na koji način da izvršite uplatu. Sve što je potrebno da uradite jeste da uredno platite dogovoreni iznos na prvobitno dogovoren datum u obližnjoj pošti, i otplatili ste brzu pozajmicu.

Da li mogu aplicirati za brzu pozajmicu više od jednom?

Naravno. Za novu brzu pozajmicu možete aplicirati čim otplatite staru. Vaši podaci će biti sačuvani u skladu sa registrovanim profilom na webstranici mikrokreditne organizacije, tako da će mikrokreditna organizacija imati uvid u vaše potrebe za novcem. Za novu brzu pozajmicu aplicirate na potpuno isti način. Većina zadovoljnih klijenata je ovaj tip finansijske usluge koristila više od jednom, što svjedoči u prilog popularnosti brzih pozajmica. Nažalost za novu brzu pozajmicu ne možete aplicirati dok niste otplatili staru.

Da li je moguće otplatiti brzu pozajmicu prije roka dospjeća?

Naravno. Brzu pozajmicu možete otplatiti u kraćem roku, ali u tom slučaju preporučujemo da kontaktirate ljubazno osoblje mikrokreditne organizacije, kako bi vam oni dali detaljne instrukcije na koji način da izvršite uplatu. S obzirom na to da ćete brzu pozajmicu vratiti prije roka dospjeća, mikrokreditna organizacija je dužna da vam isplati određenu novčanu sumu u vidu kamate za bonifikaciju.

Da li su brze pozajmice i pozajmice isti dan jedna te ista stvar?

Da. U pitanju su sinonimi koje koriste finanijski servisi, a predstavljaju brzo dostupne pozajmice koje možete dobiti isti dan. Kratkoročne pozajmice sa rokom vraćanja do maksimalno trideset dana, sa tipično nižim novčanim iznosima.

Da li su zajam online i brze pozajmice isto?

Zajam online ili online zajmovi su takođe kratkoročne pozajmice, ali za razliku od brzih pozajmica oni imaju rok vraćanja od minimalno 3 do maksimalno 12 mjeseci. Uobičajeni su viši novčani iznosi u poređenju sa brzim pozajmicama, ali je takođe tip finanijske usluge koji je popularan i rasprostranjen ne samo u Bosni i Hercegovini, nego i u cijelom svijetu. Još jedan naziv je brzi zajmovi takođe. Sve ovo su tipovi kratkoročnog finanijskog kapitala sa kratkim rokom vraćanja (koji ne predstavlja nekoliko decenija, na primjer).

Gdje mogu aplicirati za brze pozajmice u Bosni i Hercegovini?

Ukoliko ste zainteresovani za brze pozajmice, a pri tom ste građanin Bosne i Hercegovine, sve što je potrebno da uradite jeste da pronađete na internetu zvanične i provjerene webstranice mikrokreditnih organizacija, te da ispoštujete kompletnu proceduru koju smo objasnili tokom ovog teksta. Samo nekoliko minuta vam je potrebno za aplikaciju, a aplicirati za brze pozajmice možete u bilo koje doba dana ili noći.

Brze pozajmice su rješenje za sve vaše finansijske nedoumice i probleme, te vam mogu pomoći da priuštite sve što ste oduvijek htjeli. Uskladite novčane prilive i odlive, te upravljajte vašim novcem na najbolji mogući način kako biste ostvarili sve što želite. Brze pozajmice vam u tome mogu pomoći.